Rengas-Soppi Oy
Kiitoradantie 9, 01530 Vantaa
(09) 821 271
MA-PE 8.00-17.00  LA suljettu
Kartta

Tuulilasivakuutukset yleistyvät vihdoin myös Suomessa. Uusissa autoissa lasivakuutukset kuuluvat jo usein vakuutuksen piiriin. Monesti lasivakuutus voidaan liittää olemassa olevan kaskovakuutuksen lisäosaksi.

Lasivakuutuksista korvataan yleensä auton tuulilasiin, sivuikkunaan tai takaikkunalasiin suoraan ulkopuolisesta iskusta aiheutunut lasivaurio. 

Korvauksesta ei vähennetä omavastuuta, jos lasin iskemävaurio voidaan korjata hartsipaikkauksella. Jos lasi vaihdetaan, korvauksesta vähennetään normaalisti omavastuuosuus.

Korvauksen maksaminen lasivakuutuksista ei yleensä aiheuta bonuksen alenemista.

Lasivakuutukset eivät luonnollisesti korvaa vahinkoja, jotka ovat seurausta lasin kulumisesta tai naarmuuntumisesta tai eivät vaikuta auton liikenneturvallisuuteen.

Eri vakuutusyhtiöiden käytännöt vaihtelevat eli ota yhteyttä omaan vakuutusyhtiöösi ja tarkista autosi vakuutusturvan kattavuus ja varmistu oikeista menettelytavoista lasivahingon varalle.

Tuulilasin korjauksen voi särön tai halkeaman sattuessa usein teetättää ILMAISEKSI liikkeessämme, tuulilasivakuutuksen ehdoilla. Laaja vakuutussopimus kattaa usein vaihdettavan tuulilasin, tosin omavastuu on usein maksettava. 

a-vakuutus fennia  folksam 70x100 rgb l 
 if
 lahitapiola
 
pohjola
 pop  pohjantahti  turva
A-Vakuutus
Aktia
Fennia
Folksam
IF
Lähitapiola
LeasePlan
Liikennevakuutuskeskus
Pohjantähti
Pohjola
POP-Vakuutus
Säästöpankki
Tryg
Turva

Tuulilasin korjaus ja vaihto

Nykyaikainen tuulilasi on kuin voileipä kovasta läpikuultavasta polymeeristä kahden lasilevyn välissä.

Tuulilasivakuutus

Tuulilasivakuutukset yleistyvät vihdoin myös Suomessa. Uusissa autoissa lasivakuutukset kuuluvat jo usein vakuutuksen piiriin.

Tuulilasisärön korjaus

Särö tuulilasissa kannattaa korjata mahdollisimman pian ennen särön muuttumista halkeamaksi. Nopea tuulilasisärön korjaus on välttämätöntä ehkäistäkseen sen laajenemisen.

Takalasin vaihto ja korjaus

Ajoneuvon takalasi on yleensä karkaistu, mikä tekee lasista kestävämmän halkeamille ja säröille. Takalasin korjaus ei ole yleensä mahdollista, koska rikkoutuessaan lasi murenee.

Sivulasin korjaus ja vaihto

Sivulasin korjaus ei yleensä ole mahdollista ja sivulasin vaihto on usein välttämätöntä vaurion sattuessa. Sivulasit ovat yleensä karkaistuja, mikä tekee ikkunoista kestäviä.