Rengas-Soppi Oy
Kiitoradantie 9, 01530 Vantaa
(09) 821 271
MA-PE 8.00-17.00  LA suljettu
Kartta

Särö tuulilasissa kannattaa korjata mahdollisimman pian ennen särön muuttumista halkeamaksi. Nopea tuulilasisärön korjaus on välttämätöntä ehkäistäkseen sen laajenemisen. Vettä saattaa tunkeutua säröihin tuulilasissasi ja jos lämpötila ulkona laskee ja vesi pääsee jäätymään, särö saattaa levitä ja tuulilasin vaihto voi tulla välttämättömäksi.

Särö tuulilasissa saattaa olla syynä siihen ettei ajoneuvosi pääse katsastuksesta läpi, varsinkin jos särö on iso ja kuljettajan näkökentän alueella.

Monet tekevät rutiininomaisia tarkastuksia ajoneuvolleen, kuten tarkistavat öljyn ja veden määrän sekä rengaspaineet. Lisäämällä tarkastuksen tuulilasisi mahdollisista säröistä ja halkeamista rutiineihisi, saatat säästyä viemästä tuulilasiasi vaihdettavaksi.

Tuulilasisärön korjaus on halvempaa kuin tuulilasin vaihto ja laaja vakuutussopimus yleensä kattaa sen. 

A-Vakuutus
Aktia
Fennia
Folksam
IF
Lähitapiola
LeasePlan
Liikennevakuutuskeskus
Pohjantähti
Pohjola
POP-Vakuutus
Säästöpankki
Tryg
Turva

Tuulilasin korjaus ja vaihto

Nykyaikainen tuulilasi on kuin voileipä kovasta läpikuultavasta polymeeristä kahden lasilevyn välissä.

Tuulilasivakuutus

Tuulilasivakuutukset yleistyvät vihdoin myös Suomessa. Uusissa autoissa lasivakuutukset kuuluvat jo usein vakuutuksen piiriin.

Tuulilasisärön korjaus

Särö tuulilasissa kannattaa korjata mahdollisimman pian ennen särön muuttumista halkeamaksi. Nopea tuulilasisärön korjaus on välttämätöntä ehkäistäkseen sen laajenemisen.

Takalasin vaihto ja korjaus

Ajoneuvon takalasi on yleensä karkaistu, mikä tekee lasista kestävämmän halkeamille ja säröille. Takalasin korjaus ei ole yleensä mahdollista, koska rikkoutuessaan lasi murenee.

Sivulasin korjaus ja vaihto

Sivulasin korjaus ei yleensä ole mahdollista ja sivulasin vaihto on usein välttämätöntä vaurion sattuessa. Sivulasit ovat yleensä karkaistuja, mikä tekee ikkunoista kestäviä.