Rengas-Soppi Oy
Kiitoradantie 9, 01530 Vantaa
(09) 821 271
MA-PE 8.00-17.00  LA suljettu
Kartta

Nykyaikainen tuulilasi on kuin voileipä kovasta läpikuultavasta polymeeristä kahden lasilevyn välissä. Tuulilasin korjaus tai tuulilasin vaihto tulee ajankohtaiseksi, kun kivi osuu ulompaan lasikerrokseen ja tekee siihen kolon, josta halkeamat lähtevät leviämään. Vaikka polymeeri pitää lasin kasassa, toimenpiteet ovat välttämättömiä ehkäistäkseen halkeamien leviämisen tai näkyvyyden ja lujuuden palauttamiseen.

Tuo autosi liikkeeseen ja annamme arvion tuleeko tuulilasi korjata tai vaihtaa. 

A-Vakuutus
Aktia
Fennia
Folksam
IF
Lähitapiola
LeasePlan
Liikennevakuutuskeskus
Pohjantähti
Pohjola
POP-Vakuutus
Säästöpankki
Tryg
Turva

Tuulilasin korjaus ja vaihto

Nykyaikainen tuulilasi on kuin voileipä kovasta läpikuultavasta polymeeristä kahden lasilevyn välissä.

Tuulilasivakuutus

Tuulilasivakuutukset yleistyvät vihdoin myös Suomessa. Uusissa autoissa lasivakuutukset kuuluvat jo usein vakuutuksen piiriin.

Tuulilasisärön korjaus

Särö tuulilasissa kannattaa korjata mahdollisimman pian ennen särön muuttumista halkeamaksi. Nopea tuulilasisärön korjaus on välttämätöntä ehkäistäkseen sen laajenemisen.

Takalasin vaihto ja korjaus

Ajoneuvon takalasi on yleensä karkaistu, mikä tekee lasista kestävämmän halkeamille ja säröille. Takalasin korjaus ei ole yleensä mahdollista, koska rikkoutuessaan lasi murenee.

Sivulasin korjaus ja vaihto

Sivulasin korjaus ei yleensä ole mahdollista ja sivulasin vaihto on usein välttämätöntä vaurion sattuessa. Sivulasit ovat yleensä karkaistuja, mikä tekee ikkunoista kestäviä.