Rengas-Soppi Oy
Kiitoradantie 9, 01530 Vantaa
(09) 821 271
MA-PE 8.00-18.00  LA 10:00-14:00
Kartta

Ajoneuvon takalasi on yleensä karkaistu, mikä tekee lasista kestävämmän halkeamille ja säröille. Takalasin korjaus ei ole yleensä mahdollista, koska rikkoutuessaan lasi murenee. Tästä syystä vahingon sattuessa takalasin vaihto on ratkaisu.

Takalasin rikkoutuminen altistaa auton varkauksille, ilkivallalle ja veden aiheuttamille vahingoille, joten rikkoutuminen vaatii pikaisia toimenpiteitä. 

Takalasin rikkoutumisen aiheuttaa yleensä vahinko ja vahingon kattaa usein vakuutussopimus, vaikka omavastuu olisikin maksettava.

A-Vakuutus
Aktia
Fennia
Folksam
IF
Lähitapiola
LeasePlan
Liikennevakuutuskeskus
Pohjantähti
Pohjola
POP-Vakuutus
Säästöpankki
Tryg
Turva

Tuulilasin korjaus ja vaihto

Nykyaikainen tuulilasi on kuin voileipä kovasta läpikuultavasta polymeeristä kahden lasilevyn välissä.

Tuulilasivakuutus

Tuulilasivakuutukset yleistyvät vihdoin myös Suomessa. Uusissa autoissa lasivakuutukset kuuluvat jo usein vakuutuksen piiriin.

Tuulilasisärön korjaus

Särö tuulilasissa kannattaa korjata mahdollisimman pian ennen särön muuttumista halkeamaksi. Nopea tuulilasisärön korjaus on välttämätöntä ehkäistäkseen sen laajenemisen.

Takalasin vaihto ja korjaus

Ajoneuvon takalasi on yleensä karkaistu, mikä tekee lasista kestävämmän halkeamille ja säröille. Takalasin korjaus ei ole yleensä mahdollista, koska rikkoutuessaan lasi murenee.

Sivulasin korjaus ja vaihto

Sivulasin korjaus ei yleensä ole mahdollista ja sivulasin vaihto on usein välttämätöntä vaurion sattuessa. Sivulasit ovat yleensä karkaistuja, mikä tekee ikkunoista kestäviä.